Cele mai bune sfaturi privind utilizarea în siguranță a Pokemon GO


În cazul în care ați fost mai norocoși și nu ați fost bombardați până acum cu posturi de social media și știri despre Pokemon GO, v-ați putea opri din citit chiar acum. Dar dacă sunteți unul dintre milioanele de oameni din întreaga lume care a descărcat acest joc pentru telefon cu realitate augmentată bazat pe locație, avem câteva sfaturi pentru dvs., despre cum să-l utilizați în condiții de siguranță.

  1. Descărcați numai de la magazinele de aplicații cu reputație

Deloc surprinzător, există deja versiuni de Pokémon GO încărcate cu malware ce plutesc în jurul nostru. Acestea nu vor fi cu siguranță singurele de care vom auzi. Accesați doar magazinele de aplicații Apple și Google și alegeți numai aplicația cu cele mai multe descărcări față orice altă aplicație din lume.

Nu fiți tentați să căutați în altă parte fișierul pe care îl doriți în cazul în care vă confruntați cu o viteză de descărcare scăzută cauzată de numărul mare de descărcări. Dacă sunteți în dubiu, utilizatorii Android pot scana fișierul cu software-ul cu reputație anti-malware.

  1. Nu vă conectați cu Google

O altă dificultate cauzată de prea multe descărcări simultane este că oamenii nu au avut posibilitatea de a se conecta direct în site-ul Pokémon, astfel dezvoltatorii jocului au adăugat posibilitatea de a se conecta cu contul Google. Problema cu această permisiune este faptul că în versiunea inițială iOS, acest lucru a oferit aplicației niveluri uimitoare de acces la contul Google.

Cea mai recentă versiune abordează acest lucru, dar folosind orice site secundar cum ar fi Google, Apple sau Facebook pentru a vă conecta vine cu politici de confidențialitate pe care ar trebui să le analizați înainte de a accepta.

  1. Aduceți un amic, stați în locurile publice

Povești încep deja să apară, copii mici se rătăcesc prin pădure; oamenii merg în locuri în care nu ar trebui să se ducă; oameni sunt jefuiți sau blochează traficul. Copiii ar trebui să fie însoțiți de un adult responsabil, iar adulții ar trebui să aducă ... ei bine, un alt adult responsabil.

  1. Aduceți o baterie suplimentară

Aparent, aplicația Pokémon descarcă bateria foarte repede. Acest lucru, combinat cu rătăcirea prin locuri pe care e posibil să nu le cunoașteți, vă pot pune într-o situație neplăcută. Este o idee bună să aducți o baterie de rezervă (și, probabil, câteva gustări, apă și bani pentru un taxi sau autobuz) în cazul unei situații de urgență.

  1. Fiți atenți

Călătorind într-un număr mare nu vă asigură într-adevăr că nu vă veți juca în timpul mersului, că nu veți traversa strada fără a verifica traficul, sau să stați în jurul caselor oamenilor părând un ciudat. Monștrii virtuali nu au viață sau măcar membre – și nici nu vor fi arestați. Așa că nu lăsați emoția jocului să vă îmbie să faceți ceva ce veți regreta (dvs. sau alte persoane).

Este tentant să fiți absorbit de noi jocuri, mai ales atunci când activitatea în sine este atât de eficientă, oferindu-vă acele neurochimicale care vă fac să doriți ca jocul să continue. În multe privințe, jocul a fost o influență fantastică, cu beneficii, cum ar fi inspirarea oamenilor să exerseze mai mult și să-și îmbunătățească starea de sănătate mintală. Cu puțină precauție, puteți obține toate beneficiile cu mai puține riscuri.

 

LISA MYERS
CORESPONDENT INDEPENDENT

Georgiana July 19, 2016

Lasa un comentariu