ESET celebrează 30 de ani de inovare în securitatea informatică, oferind 30.000 de dolari companiilor nonprofit


Asigurarea că toți avem acces la o tehnologie mai sigură și în siguranță reprezintă o sarcină importantă - una prea mare pentru orice companie sau organizație. Este important ca multe persoane să fie incluse în îmbunătățirea utilității și a accesibilității dispozitivelor, precum și a internetului.

La ESET, suntem mândri să spunem că, în ultimii 30 de ani, pe măsură ce au fost dezvoltate tehnologii de securitate, am fost, de asemenea, un participant entuziast la o mare varietate de evenimente și comunități care contribuie la îndeplinirea obiectivelor de a face mediul digital mult mai primitor.

De aceea, la sărbătorirea a 30 de ani de inovare tehnologică continuă în domeniul securității IT, dorim să ajutăm la dezvoltarea organizațiilor nonprofit care vor fi alături de noi în următorii 30 de ani - ajutând la construirea unei lumi digitale inteligente, puternice și cuprinzătoare.

security

Prin urmare, oferim o sumă în valoare de 30.000 de dolari organizațiilor nonprofit care împărtășesc viziunea noastră asupra viitorului (premiul de 20.000 $ va fi acordat câștigătorului marelui premiu și 2.000 $ ocupantelor următoarelor cinci locuri).

Vrem să ajutăm organizațiile nonprofit care servesc următoarele comunități sau au o inițiativă propusă într-una din următoarele categorii:

  • Femeile în cadrul tehnologiei
  • Securitate cibernetică sau educație STEM/STEAM
  • Organizații dedicate comunității de start-up-uri.

De ce aceste grupuri?

Femeile în tehnologie:

Atunci când grupurile subreprezentate primesc sprijin, încurajare și resurse, un număr tot mai mare de cercetări arată că putem beneficia toți. În timp ce femeile reprezintă peste 46% din totalul forței de muncă din SUA, acestea reprezintă mai puțin de 11% din forța de muncă din domeniul securității informatice. Pentru a face tehnologia mai utilă pentru toată lumea - și pentru a aduce un set mai divers de perspective la problema tehnologiei nesigure - trebuie inclusă toată lumea.

Educația securității cibernetice sau educația STEM/STEAM:

By Rawpixel.com Shutterstock

Chiar și copiii care sunt "nativi digitali" s-ar putea să nu fi învățat cum funcționează computerele - cu atât mai puțin să fi învățat despre ceea ce constituie un comportament online sigur. Cercetările arată, de asemenea, că expunerea copiilor la știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică (STEAM) poate ajuta la inspirarea creativității și curiozității, ceea ce îi poate motiva să caute o carieră în tehnologie, inclusiv în domeniul securității cibernetice.

Organizațiile care ajută comunitățile de start-up-uri:

Deși poate părea ca etosul dominant al companiilor tehnologice este reprezentat de faptul că trebuie să se "miște repede și să spargă barierele", acest lucru nu trebuie să fie modul în care mergem mai departe în viitor. Tehnologia minunată și sigură de mâine este construită pe baza inițiativelor și a inovatorilor de astăzi. Incubatoarele și organizațiile nonprofit orientate spre afaceri, care oferă resurse pentru start-up-uri și pentru întreprinzători, ne pot ajuta să susținem inovația sigură pentru a ajuta la mutarea tehnologiei într-o direcție mai sigură.

Ajutați la răspândirea veștii

Vă încurajăm, dragi cititori, să vă ajutați să obțineți cuvântul către organizațiile nonprofit despre care credeți că fac o muncă bună pentru a servi comunității. Distribuiți acest articol sau pagina formularului de înscriere ESET Nonprofit Pitch Fest. Să facem următorii 30 de ani de dezvoltare tehnologică chiar mai minunați decât cei care au trecut.

oana July 25, 2017

Lasa un comentariu