Utilizatorii de Android vor primi notificări când noi dispozitive sunt adăugate contului


Utilizatorii Android vor primi notificări push pe telefonul lor, prin care vor fi anunțați când va fi adăugat un nou dispozitiv contului lor, a anunțat Google.

S-a spus că această caracteristică este o componentă esențială a securității, menită să completeze alte caracteristici cum ar fi verificarea în doi pași și single sign-on-ul.

În special, toate aceste caracteristici asigură utilizatorii Android că sunt în siguranță pe mai multe dispozitive, care tinde să fie o regulă în aceste zile.

“În cazul în care activitatea pare suspectă, utilizatorul poate alege să «Review Account Activity»”, a explicat Google.

“Ei pot afla ce dispozitiv a fost adăugat, din ce locație, precum și alte informații importante. În cazul în care activitatea este cunoscută, utilizatorul poate revoca orice altă notificare.”

Beneficiile acestui fapt, a explicat gigantul tehnologic, sunt multe. Cele mai importante, sunt actualizările în timp real, care fac această nouă evoluție deosebit de utilă.

După cum a menționat Google, nu numai că oferă utilizatorilor Android transparență, aceasta caracteristică permite, de asemenea, să observe rapid " orice activitate suspectă".

Ca în cazul majorității organizațiilor tehnologice, Google se angajează să îmbunătățească în mod continuu securitatea pentru a menține utilizatorii săi în condiții de siguranță, de amenințările cibernetice.

Un aspect important este să vă uitați la parole. Anul trecut a dezvăluit faptul că acesta testează un nou sistem de autentificare, care are scopul de a face parole învechite.

"Am invitat un grup mic de utilizatori pentru a ajuta la testarea unui nou mod de a se conecta la conturile lor Google, fără nicio parolă necesară", a afirmat la momentul respectiv.

"«Pizza», «parola» și «123456» – zilele dvs. sunt numărate. "

 

NARINDER PURBA
CORESPONDENT INDEPENDENT

Georgiana August 2, 2016

Lasa un comentariu