Știri despre securitate, dezvăluiri și puncte de vedere ale experților ESET

Utilizatorii de Android vor primi notificări când noi dispozitive sunt adăugate contului

2016-08-02

Utilizatorii Android vor primi notificări push pe telefonul lor, prin care vor fi anunțați când va fi adăugat un nou dispozitiv contului lor, a anunțat Google.

S-a spus că această caracteristică este o componentă esențială a securității, menită să completeze alte caracteristici cum ar fi verificarea în doi pași și single sign-on-ul.

În special, toate aceste caracteristici asigură utilizatorii Android că sunt în siguranță pe mai multe dispozitive, care tinde să fie o regulă în aceste zile.

“În cazul în care activitatea pare suspectă, utilizatorul poate alege să «Review Account Activity»”, a explicat Google.

“Ei pot afla ce dispozitiv a fost adăugat, din ce locație, precum și alte informații importante. În cazul în care activitatea este cunoscută, utilizatorul poate revoca orice altă notificare.”

Beneficiile acestui fapt, a explicat gigantul tehnologic, sunt multe. Cele mai importante, sunt actualizările în timp real, care fac această nouă evoluție deosebit de utilă.

După cum a menționat Google, nu numai că oferă utilizatorilor Android transparență, aceasta caracteristică permite, de asemenea, să observe rapid ” orice activitate suspectă”.

Ca în cazul majorității organizațiilor tehnologice, Google se angajează să îmbunătățească în mod continuu securitatea pentru a menține utilizatorii săi în condiții de siguranță, de amenințările cibernetice.

Un aspect important este să vă uitați la parole. Anul trecut a dezvăluit faptul că acesta testează un nou sistem de autentificare, care are scopul de a face parole învechite.

“Am invitat un grup mic de utilizatori pentru a ajuta la testarea unui nou mod de a se conecta la conturile lor Google, fără nicio parolă necesară”, a afirmat la momentul respectiv.

“«Pizza», «parola» și «123456» – zilele dvs. sunt numărate. ”

 

NARINDER PURBA
CORESPONDENT INDEPENDENTLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *