Echipa de vis a Cupei Mondiale: ESET vs. Malware


Ziua a sosit în sfârșit! Cea de-a 21-a ediție a Cupei Mondiale FIFA a început.

Milioane de fani și mii de membri ai mass-mediei din întreaga lume încearcă să vină cu un potențial câștigător în timp ce 31 de echipe vor părăsi Rusia 2018 cu nimic mai mult decât amintiri despre ceea ce ar fi putut fi.

Este, de asemenea, un lucru obișnuit să vezi o listă imaginară aparent fără de sfârșit a echipelor de fotbal pe durata turneului. Ei bine, pentru a nu fi depășiți, echipa noastră de experți în domeniul securității informatice a venit cu o echipă proprie. Singura diferență fiind oponentul pe care îl vor confrunta în lumea virtuală.

Echipa noastră a creat echipa noastră de vis ESET pentru a concura cu o echipă de malware de top. La fel ca fotbalul modern, protecția împotriva malware-ului și a altor amenințări la adresa securității cibernetice este un joc în echipă, iar lista noastră completă ar fi o provocare pentru orice atac malware.

Verificați informațiile noastre infografice pentru a vedea titularii nostri (Primul "11") și tactica noastră pentru Cupa Mondială de Cybersecurity.

Walif Issa June 15, 2018

Lasa un comentariu